Учасникам АТО та їх сім'ям видадуть соціальну картку зі знижками

14 Березня 2016, 15:25
7512

Громадська спілка "Об'єднання учасників АТО "Українці разом"  анонсувала видачу соціальної картки учасника АТО.

"Наша організація активно допомагає нашим героям на передовій в зоні АТО, підтримує їхні сім’ї. Власними зусиллями та за сприяння Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, ми створили і запроваджуємо програми соціальної підтримки та адаптації, що дають можливість учасникам АТО та членам їх сімей (незалежно від військових підрозділів, в яких вони приймали чи приймають участь по захисту незалежності, та територіальної цілісності нашої святої землі України) бути цілодобово захищеними та отримувати необхідну допомогу. Видачу таких соціальних карток наша організація планує найближчим часом", — повідомляють активісти в офіційній групі на Фейсбук

Соціальна картка учасника АТО — пластикова картка з трьохступеневим рівнем захисту для систематизування державних пільг та отримання фіксованої знижки від партнерів торгових мереж по всій території України.
Ця картка має магнітну стрічку та штрих-код типу EAN-13, що надає технічну можливість реалізації торгової знижки. Власниками картки є учасники АТО та члени їх сімей, які перевірені та підтверджені Державною службою України у справах ветеранів та учасників АТО і занесені до єдиної бази згідно штрихкодової символіки GS1-128.

Інформацію про дату та процедуру отримання соціальної картки потрібно відстежувати на сайті ГС ukrazom.org

Нагадаємо, у Рожищенському районі підтримкою учасників АТО та їх сімей займаються ГО "Рука допомоги" (очільниця — Світлана Чернобаєва), ГО "Рожищенське районне об'єднання воїнів АТО" (голова — Руслан Мигдалюк) та Об'єднання батьків учасників АТО (Аліна Кривов'язюк).

Коментарі
14 Березня 2016, 23:32
А як же Самооборона?
15 Березня 2016, 12:00
Якраз таки найбільше мені допомогла наша Рожищенська самооборона а не якась там адміністрація чи районна рада.Так, що я тільки за Самооборону!!! Хай вам хлопці Бог допомагає
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024