Рожище: Рятувальники виявили порушення правил пожежної безпеки в школі

15 Квітня 2018, 08:30
3328

Волинські рятувальники виявили порушення правил пожежної безпеки у декількох навчальних закладах області.

12 квітня працівники органів державного пожежного нагляду УДСНС перевірили 14 об'єктів з масовим перебуванням людей, - повідомляє прес-служба УДСНС у Волинській області.

Зокрема, у загальноосвітніх закладах міста Устилуг та села Бубнів Володимир-Волинського району відсутня система протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) та не проведена обробка дерев’яних конструкцій горища.

У дитячому навчальному закладі «Барвінок», що у с. Покащів Ківерцівського району, будівля не забезпечена блискавкозахистом. Також не проведене технічне обслуговування вогнегасників та відсутнє зовнішнє протипожежне водопостачання.

У ЗОШ №3 міста Рожище дерев’яні конструкції горища школи не оброблені вогнетривким розчином; відсутні протипожежні двері в приміщення електрощитової; відсутня автоматична пожежна сигналізація; пожежна водойма на території школи не заповнена водою.

У кафе «Класік», що у місті Ковелі - несправна система пожежної сигналізації; не провели випробування систем зовнішнього протипожежного водопроводу та не усі пожежні кран-комплекти укомплектовані пожежними рукавами та стволами.

За наявні порушення правил пожежної безпеки склали 9 протоколів про притягнення керівників та посадових осіб установ та закладів до адмінвідповідальності.

Перевірки об’єктів із масовим перебуванням людей тривають.

1

1

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39