Коли впорядкують "Кубані"?

11 Березня 2016, 15:54
1494

Публікація "Рожищенські Кубані: господарство без господаря?!" викликала жваве обговорення в інтернеті. 

Журналісти Район.Рожище вирішили дізнатися, чи наведуть лад на рожищенських "Кубанях"? Екологічну катастрофу місцевого масштабу таки треба ліквідувати, впевнені владці, тож вирішили збільшити тиск на орендаря, якщо, звісно, він захоче продовжити оренду.

— Термін дії оренди водного плеса закінчується у квітні цього року, а землі навколо ставка — у наступному, 2017-му. Якщо орендар захоче продовжити договір, то ми змінимо умови надання оренди. Ставок та територія навколо нього дійсно у жахливому стані, так далі бути не може, —  прокоментував ситуацію В'ячеслав Поліщук, рожищенський міський голова.

Втім, уже зараз відомо, що депутати міськради налаштовані негативно й навряд чи будуть згодні проголосувати за продовження оренди водного плеса. За їх словами, знайдуться активісти, які готові очистити водне плесо, щоб воно було доступне для всіх містян, та привести територію навколо в порядок.

Яким буде рішення обранців громади, дізнаємось уже через місяць. Район.Рожище триматиме цю ситуацію на контролі.

Коментарі
12 Березня 2016, 00:04
Хотів би поправити нашого мера не "ставок" у жахливому стані, а "ставки", і всі в жахливому стані, але звісно винний орендар саме цього, а те що інші ставки не кращі так про це помовчимо, бо винуватити немає кого, от заберем саме той ставок і відразу все почистішає і будяки скосяться, а люди не будуть викидати мусор де попало. Потрібно не забирати, а ставити вимоги.
12 Березня 2016, 09:40
СИНЬО-ЖОВТИЙ БУРЯЧЕ, згідна з Вами, але якщо орендар не захоче продовжити оренду, то місцеві слуги народу повинні взяти під свій контроль впорядкування "Стирно-кубанної" зони.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024