Рожищенське районне управління юстиції реорганізують

11 Березня 2016, 13:40
2235

Згідно Постанови Кабінету Міністрів України „Про реформування територіальних органів Міністерства юстиції та розвиток системи надання безоплатної правової допомоги” ліквідуються територіальні органи Міністерства юстиції, в тому числі і Рожищенське районне управління, повідомляє прес-служба РДА.

З метою доведення до відома мешканців м. Рожище інформації про ліквідацію територіальних органів юстиції повідомляємо, що у відповідності до Наказу Міністерства юстиції України за №2748/5 від 25.12.2015 року „Про реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвиток системи надання безоплатної правової допомоги” затверджено план заходів з реформування територіальних органів Міністерства юстиції України.

Постановою Кабінету Міністрів України №99 від 11.02.2016 року „Про реформування територіальних органів Міністерства юстиції та розвиток системи надання безоплатної правової допомоги” постановлено: ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства юстиції, куди увійшло і Рожищенське районне управління юстиції.

Наказом Міністерства юстиції України за №572/5 від 01.03. 2016 року „Про ліквідацію територіальних управлінь юстиції” затверджено типовий план заходів, пов’язаних з ліквідацією міських, міськрайонних та районних управлінь юстиції, та затверджено склад комісії з ліквідації Рожищенського районного управління юстиції Волинської області.              

03.03.2016 року Головою ліквідаційної комісії Рожищенського районного управління юстиції внесено подання державному реєстратору, щодо державної реєстрації рішення про припинення  юридичної особи публічного права – Рожищенського районного управління юстиції.

Наказом Міністерства юстиції України за №569/5 від 01.03.2016 року „Про відділи державної виконавчої служби та відділи державної реєстрації актів цивільного стану” виведено відділ державної виконавчої служби та відділ державної реєстрації актів цивільного стану зі складу  Рожищенського РУЮ  та введено їх до складу Головного територіального управління юстиції у Волинській області з підпорядкуванням йому.

З 01.03.2016 року вищевказані відділи іменуються: Рожищенський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області та Рожищенський районний відділ державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024