Рожищани підкорили своїм талантом журі Всеукраїнського фесту «Пісня над Бугом»

10 Квітня 2018, 13:05
Вихованець Рожищенської дитячої музичної школи, баяніст Анатолій Райхерт 4823
Вихованець Рожищенської дитячої музичної школи, баяніст Анатолій Райхерт

Нещодавно у місті Хмельницькому відбувся VI Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом».

У фестивалі взяли участь понад триста учасників з Хмельницької, Вінницької, Рівненської, Сумської, Закарпатської, Полтавської, Донецької, Волинської, Миколаївська областей, міст Чернівці, Львів, Одеса, Івано-Франківськ, - повідомляє ІА «Волинські новини».

Успішною виявилася участь у фестивалі для вихованців Зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» Рожищенського будинку дитячої творчості під керівництвом Ірини Матвійчук.

Квінтет «Мюзік Фреш» у складі Тетяни Сасовської, Дарини Віннік, Анни Яніцької, Софії Іщик, Ангеліни Грицюк із піснею «Відчини своє серце» виборов гран-прі конкурсу. Члени журі високо оцінили вокальні здібності творчого колективу і віддали юним талантам найвищу нагороду, адже дівчатка виконали надзвичайно складну композицію багатоголоссям.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Юні рожищани здобули перемогу на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі.

Вихованці Зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» Рожищенського БДТ (керівник - Ірина Матвійчук)
Вихованці Зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» Рожищенського БДТ (керівник - Ірина Матвійчук)

Справжнім фурором, але вже на обласному конкурсі виконавців серед учнів спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, став виступ вихованця Рожищенської дитячої музичної школи, баяніста Анатолія Райхерта (викладач Олена Вишневська). Талант та майстерність виконання Анатолія вразила професійне журі. Як результат – гран-прі конкурсу.

За словами Анатолія, він мріє здобути музичну освіту і в майбутньому пов’язати з музикою своє життя, тому займається багато та наполегливо. А ще зізнається, що в музиці просто знаходить себе.

«Наша зірочка» - так називає Анатолія Райхерта директор школи Олександр Сосовський і вірить у його професійне майбутнє.

- Перемога такого високого рівня вихованця нашої музичної школи засвідчує як про обдарованість учня, так і професійність викладача. У нас багато талановитих дітей, і саме за ними – майбутнє школи, - наголошує Олександр Юрійович і дякує за любов до музики, наполегливість у навчальному процесі і учням, і викладачам.

До слова, гідно представив на обласному огляді-конкурсі «Кобзарське мистецтво» і учень першого класу Тарас Лагнюк.

Тетяна Боярин

Коментарі
11 Квітня 2018, 02:18
Молодці і дітки і вчителі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 Квітня 2018, 02:24
Молодці!!!!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024