10 квітня: День народження відзначає талановита рожищенська вокалістка

10 Квітня 2018, 09:30
3641

10 квітня на чергову сходинку свого молодого життя ступила талановита вокалістка РД «Просвіта» – Надія Козій.

Щиро вітаємо іменинницю! Бажаємо, аби здійснювалися усім мрії та задуми, невичерпним було джерело енергії, натхнення та наснаги.

Оптимізму Вам, Надіє,  вірних друзів та надійних колег, родинного затишку та благополуччя.

Бажаємо нових професійних звершень та кар’єрного зростання. Нехай Вас оберігають Небеса, даруючи міцне здоров’я та кохання.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Генерал-майор нагородив солістку з Рожища Грамотою.

День ангела святкують: Василь, Іван, Іларіон, Ілля, Лазар, Микола, Сава, Степан

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  Православна церква вшановує пам'ять преподобного Іларiона Нового; преподобного Стефана Чудотворця, сповідника; преподобномученика Євстратiя Печерського, в Ближнiх печерах.

10 квітня: 120 років від дня народження Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Мстислава І (в миру Степан Іванович Скрипник) (1898–1993) – визначного українського церковного діяча, патріарха Київського і Всієї України УАПЦ, патріарха Київського і всієї Руси-України УПЦ (КП), первоієрарха УАПЦ в діаспорі. 

До речі, у деяких країнах 10 квітня відзначають цікаве родинне свято День братів і сестер(Siblings Day).

Погода:  Сьогодні очікується +16..+25 °C, без опадів, легкий вітер. Завтра: +13..+20 °C, зливовий дощ, туман, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди:  У цей день Церква вшановує пам'ять святого преподобного мученика Євстратія Печерського і преподобного Іларіона Нового. У минулі часи у цей день, якщо закінчувались заморозки, виганяли худобу на пасовисько.

У залежності від температури повітря з цього дня вилітають джмелі і комарі. Наші пращури продовжували спостерігати за птахами і складати по ним прогноз погоди: якщо птахи вили гнізда на сонячній стороні, очікувалось холодне літо, якщо на тіньовій стороні, то літо мало бути теплим.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!


 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024