Чи святкуєте ви 8 Березня?

08 Березня 2016, 10:15
1620

Щодо відзначення 8 Березня як Міжнародного дня жінок останнім часом точиться багато суперечок.

Противники наводять аргументи про забаганку двох лесбійок Клари Цеткін та Рози Люксембург або ж про вшанування кривавого єврейського свята Пурім.

Прихильники уже інерційно вважають його символом приходу весни, жіночності (чому тоді не 1 Березня?...).

Втім, якщо перечитати всі історичні факти, які привели до відзначення Міжнародного дня жінок саме 8 Березня (дата спершу не була конкретно визначена), з усіх тих «історій» та аргументів можна зробити єдиний висновок — це данина радянській традиції.

Відзначати сьогодні Міжнародний день жінок та робити з цього привід для подарунків та особливої уваги з боку чоловіків —  особиста справа кожного. Як відомо, нині в інфопросторі поширюються патріотичні ідеї заміни свята з комуністичним підгрунтям на Міжнародний день матері.

Втім, хоч би як там було...

Наші любі жінки, матері, сестри, доньки і подруги!

Редакція Район.Рожище бажає вам почуватися особливими, найкращими, найріднішими, отримувати квіти в подарунок та каву в ліжко, відчувати підтримку, увагу, любов, захоплення з боку представників сильної статі — і все це не лише раз у рік, а щодня!!! :)

Шановні читачі, а ви відзначаєте 8 Березня? Пишіть відповіді у коментарях!


 

Коментарі
08 Березня 2016, 16:50
Дякую за привітання! Колектив редакції теж зі святом!<br/>Згідна з тим, що увага, піклування, любов та квіти від чоловіка мають бути не лише на 8 Березня. Але... іноді... такі свята - просто додатковий привід для чоловіків зробити приємний подарунок коханій дружині, дівчині, сестрі чи матусі :)
08 Березня 2016, 19:45
Нармус-нормально
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024