3 квітня: Ювілейний День народження святкує керівник «Варти громади»

03 Квітня 2018, 06:33
Керівник ГО «Варта громади», депутат Рожищенської міської ради, волонтер – Леонід Войтюк 4186
Керівник ГО «Варта громади», депутат Рожищенської міської ради, волонтер – Леонід Войтюк

3 квітня на ювілейну сходинку свого життя ступив керівник ГО «Варта громади», депутат Рожищенської міської ради, волонтер – Леонід Войтюк.

Щиро вітаємо іменинника! Бажаємо сонця та спокою на душі, міцного здоров’я, любові та добра.

Нехай здійснюються усі плани, зреалізовуються задуми, а Господь дарує наснагу та силу до праці.

Бажаємо невичерпного джерела натхнення, оптимізму та завжди позитивних емоцій. Щастя, родинного затишку на многая літа. З роси та води!

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: На варті рожищенської ночі.

День ангела святкують: Володимир, Кирило, Серафим, Хома, Яків.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православна церква вшановує пам'ять преподобного Якова, єпископа; святителя Кирила, єпископа Катанського; святителя Фоми, патріарха Константинопольського.

Сьомий тиждень (седмиця) Великого посту. Страсний тиждень. Страсний вівторок. Строгий піст. У Великий вівторок згадується викриття Ісусом фарисеїв і книжників, і читаються притчі, сказані Ним у Єрусалимському Храмі. Це притчі про данину кесареві, про воскресіння мертвих, про Страшний суд, про десять дів і таланти.

У вівторок, 3 квітня 2018 року, 100 річниця з дня народження Олеся (Олександра) ГОНЧАРА (1918 – 1995), письменника, літературного критика, громадського діяча, Героя Соціалістичної Праці, Героя України.

Олець Гончар, письменник, літературний критик, громадський діяч, Герой Соціалістичної Праці, Герой України
Олець Гончар, письменник, літературний критик, громадський діяч, Герой Соціалістичної Праці, Герой України

У деяких західних країнах 3 квітня відзначають веселе неофіційне свято Всесвітній день вечірки (Всесвітній день паті (World Party Day, P-Day).

Погода: Сьогодні очікується +1..+14 °C, без опадів, помірний вітер. Завтра: +9..+17 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди: 3 квітня відзначається день пам'яті святого Кирила, єпископа Катанського. У народі святого називали Кирило - дери полоз. Так названий день за те, що у цей час псуються дороги і їздити на санях у минулі часи було проблематично.

Якщо у цей день при сході сонця у небі спостерігаються червоні кола, то рік обіцяє бути врожайним. З цього часу починають набухати бруньки смородини. З'являються білі плиски.

У ваших рідних, друзів або колег свято (день народження, весілля, народження дітей, річниця подружнього життя і т.д.)? І так хочеться привітати їх по-особливому? Тоді пишіть до редакції Район.Рожище на адресу [email protected] або надсилайте повідомлення на Facebook і замовляйте вітання!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024