На ярмарку "Весняна казка" роботи презентували 12 майстринь!

07 Березня 2016, 13:10
2835

У неділю, 6 березня, напередодні Міжнародного жіночого свята 8 Березня, в райцентрі відшуміла виставка-ярмарок творчих робіт місцевих майстринь. 

До заходу долучилося 12 авторок hand-made робіт, в тому числі з Луцька та Луцького району, пишуть організатори у групі вКонтакті. Тож ярмарок сміливо можна назвати міжрайонним!

Сувеніри з символікою рідного міста, картини, святкові солодощі, різьблені свічки ручної роботи, букети з цукерок, чоловічі та жіночі аксесуари з кераміки, мило ручної роботи, заколки, обручі з фоамірану, іграшки у техніці амігурумі та ляльки-мотанки — з цього розмаїття виробів кожен відвідувач виставки міг придбати ідеальний ексклюзивний подарунок до свята 8 Березня.

— Ми відкрили нові імена, адже деякі майстрині лише починають свій творчий шлях. Дуже приємно, що вони продемонстрували свої роботи, які вразили відвідувачів. Унікальність цієї виставки полягає також в тому, що вона була «мобільною»: розпочалась у Бібліотеці для дітей, а закінчилась — в РД «Просвіта», де відбувався концерт напередодні 8 Березня, — зазначає один з організаторів Олександр Ковальчук.

— Виставка пройшла "на ура": приємні знайомства, дружелюбна атмосфера, вдячні відвідувачі. Дякую за гарні відгуки колективу Дитячої бібліотеки. Мені все сподобалось, рада, що взяла участь у цьому чудовому проекті! — додає майстриня Олена Кулик.

— Нашому місту не вистачає таких подій, тож дуже надіюсь, що це тільки початок і надалі нас чекають нові події та нові знайомства! — говорить відвідувачка виставки Ольга Папинко.

Очевидно, що ярмарок "Весняна казка" має чималий успіх. 

Тож редакція Район.Рожище бажає організаторам натхнення та помічників в організації наступних виставок! А майстриням — нових пошановувачів їх творчості!

1

1

1

1

Фото: Рожищенська міська рада

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024