У Вічинях відбувся концерт «Жінка — найчарівніше творіння землі»

06 Березня 2016, 22:20
2808

Щороку, на початку весни, ми вітаємо усіх матерів і бабусь, сестер і доньок із найпрекраснішим святом – Днем жінки, берегині домашнього затишку.

І хай там що говорять, але логічно, коли жіноче свято відзначають навесні. Адже кожна жінка є світлим, свіжим, як сама весна, промінчиком щастя.

Сьогодні у Вічинях пройшов неймовірно зворушливий та створений із любов’ю концерт «Жінка — найчарівніше творіння землі», дарований усім жінкам села.

Дуже гарно виконали пісню про маму маленькі учасниці концерту — Оксана Матящук та Софія Яручик. Сільський голова Оксана Штиюк також привітала жінок зі святом та запросила на сцену шанованого в селі гостя, людину, яка виросла в цьому мальовничому селі, а нині є головою ГО "Рожищенське районне об'єднання воїнів АТО", Руслана Мигдалюка.

— …Зараз, як ніколи раніше, ми чекаємо на добрі зміни й хочемо, щоб вони прийшли вже з цією весною. І не треба довго гадати, якому подарунку зраділи б усі українські жінки. Всі ми прагнемо мирного спокійного життя у міцній незалежній Україні. Любі жінки – добрі, лагідні, мужні і вразливі, такі хоробрі і такі тендітні, Ви надихаєте нас на рішучі кроки і вчинки, Ви додаєте волі до життя нашим захисникам на Сході. І ми не втомлюємося захоплюватися Вашим умінням любити і чекати. Нехай незламними будуть Ваші терпіння і віра у добро. Миру, здоров’я, радості, достатку та затишку у ваших родинах, — привітав представниць прекрасної статі Руслан Миколайович.

Квіти від депутатського корпусу районної ради всім учасницям чудового концерту вручив депутат Володимир Матвійчук.

Отак подивишся на жіночок в селі — аж душа радіє. Не втратили вони у своїх щоденних турботах та нелегкій праці співучої душі. Слухаєш і милуєшся, як мелодійно ллється пісня у виконанні справжньої української Жінки.

6

6

4

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024