Мешканці села Олешковичі просять відновити рух маршруток

02 Квітня 2018, 15:05
Депутат Рожищенської районної ради Юрій Богун 3563
Депутат Рожищенської районної ради Юрій Богун

Колективне звернення від мешканців села Олешковичі надійшло до депутата райради Юрія Богуна.

29 березня на пленарному засіданні чергової тридцятої сесії Рожищенської районної ради VII скликання, депутат від політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» Юрій Богун озвучив звернення, яке надійшло від  мешканців села Олешковичі, Рожищенського району.

Виборці звернулися до депутата із проханням посприяти у відновленні руху маршруту «Луцьк-Єлизаветин» та «Луцьк-Носачевичі» в село Олешковичі.

Селяни кажуть, що Олешковичі, які знаходяться за 15 км від райцентру залишилися не тільки без медичного обслуговування, а й без транспортного зв'язку. 

«Діти кожного дня за 5 км добираються в школу села Носачевичі, інші мешканці села не мають змогу нормально дістатися на роботу, в поліклініку, в церкву, на ринок та іншими особистими потребами в Рожище.

Більше того, перевізники забрали можливість в мешканців Олешкович користуватися транспортним сполученням «Луцьк-Єлизаветин» скоротивши маршрут з кінцевої зупинки Єлизаветина (це 2 км до Олешкович) до зупинки, що знаходиться в середині нашого села (це ще + 3 км до Олешкович). 

Село залишили сам на сам зі своїми проблемами. Як можна втримати молодь в такому селі?! Як вижити літнім людям у селі зі своїми хворобами!? Селу вимирати?», - йдеться у зверненні.

Юрій Олександрович, просив не залишати проблему без її вирішення. 

Дане звернення буде скероване Рожищенською районною радою у відповідні інстанції, задля вирішення проблеми.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024