Вихованці недільної школи з Залісець допомогли воїну АТО

03 Березня 2016, 21:50
1724

Зовсім нещодавно вихованці Недільної школи села Залісці на чолі із своїм духовним наставником священиком Миколаєм Жученею та із головою місіонерського відділу Рожищенського благочиння  протоієреєм Віталієм Катеринчуком відвідали Волинський обласний госпіталь ветеранів війни для духовної підтримки воїнів, - повідомляє офіційний сайт благочиння.

Молодь приїхали персонально до волинського спортсмена Олександра Світлицького, який провів вісім місяців на фронті та потребує пересадки серця. В Україні це неможливо, а за кордоном така операція стартує від $100 000.

Дітвора із священиками поспілкувалися із воїном та передали  в допомогу 5 тис. гривень, які малеча наколядували на Різдвяні свята. Заколядували вони і в госпіталі. Сльози лилися із очей присутніх, які почувши дитячі голоси повиходи із своїх палат. Ніхто не очікував такого візиту. І без того сором’язливий кремезний чолов’яга, за плечима якого спортивні перемоги та жахіття війни знітився ще більше. Здавалося від отриманих емоцій він ладен був обійняти усіх і разом.

“Спаси Вас, Господи!” дружньо побажали діти Олександру та всім присутнім. “Хай Господь Вам допоможе та збереже Вас.” потискаючи міцні намозоляні руки говорили священики.

1

1

1

1

1

1

 

Коментарі
05 Березня 2016, 10:53
так в залісцях дужа чудовий батюшка!!!!!!!!!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024