Питання з довідками для переселенців щодо безкоштовного харчування дітей вирішено

02 Березня 2016, 19:05
1975

В одній з публікацій Район. Рожище йшлося про те, діти переселенців в школах району харчуються безкоштовно. Однак, як зауважила голова Світлана Чернобаєва, голова ГО «Рука допомоги» для переселенців та мобілізованих, демобілізованих сімей АТО, що для узаконення права на таку пільгу від переселенців вимагають довідку про склад сім'ї, яку зазвичай видає ПЖКГ. А де її взяти, якщо переселенці офіційно не прописані?

Питання таки вирішили, тепер щоб діти харчувалися безкоштовно потрібна одна довідка. Втім, ця довідка необхідна не лише для того щоб пред'являти її у школі. Її переселенці отримують відразу, як покидають окуповану територію та розпочинають нове життя в іншому населенному пункті. Це свого роду їхня перепустка.

- Щоб діти переселенців харчувалися безкоштовно потрібна лише одна довідка: з територіального центру для населення. Вона підтверджує, що люди справді покинули окуповані території та зараз проживають в районі. Довідку треба лише для адміністрації школи, - повідомила Ольга Сасовська, головний спеціаліст Рожищенського, районного відділу освіти.

Коментарі
02 Березня 2016, 22:57
Не ПЖКП а ПЖКГ!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024