Бойовий гопак, пісні та гуморески: У Копачівській школі відбулася конференція для батьків

24 Березня 2018, 09:40
6866

Святковий захід для своїх батьків підготували учні Копачівської школи.

В останній день навчального тижня в Копачівській школі було гамірно. То тут, то там по шкільних коридорах можна було зустріти святково одягнених та схвильованих учнів, які натхненно повторювали свої вміння. Все це відбувалося не просто так, адже саме у цей день у школі відбувалася урочиста конференція для батьків.

У невеликій залі зібралися чимало гостей, бо ж для них приготували цілий концерт, який складався з 11 номерів. Участь у дійстві брали школярі, що займаються у різного роду гуртках та секціях.

Ведучі заходу Анна РоманюкАнгеліна Остапюк та Олексій Демчук креативно представляли кожного з учасників.


А впродовж свята свою майстерність демонстрували вихованці відділення музичної школи з класу фортепіано Анжеліка Нікітенко та ВалеріяПрус, а вміння грати на гітарі показали Богдан Романюк та Вадим Криштапюк.

2

Окрім того звучали й пісні у виконанні учасників співочого шкільного гуртка Юлі Градюк, Анни Самчук, Юлі Крощук, Валерії Прус, Ольги Демчук, Люби Римчук та Віталія Семенюка.

1


Батьки не шкодували своїх емоцій та оплесків, адже виступи були справді захопливими. Четвертокласник Богдан Кудлай додав ще більше позитиву у батьківський настрій звеселяючи усіх гуморесками. А танцювальний гурток молодших класів, який лише нещодавно почав діяти у школі, дебютував з танцем під запальну пісню «Ой мамо, люблю Гриця».


Хлопці зі Школи козацького гарту Валентин Александрук, Андрій Антонюк, Богдан Нікітенко, Максим Сич, Михайло Грицюк та Олег Романюк продемонстрували свої навички з Бойового гопака та шокували зал елементами характерного козацтва. Наостанок усі учасники дійства подякували гостям та заспівали пісню-побажання.


1


Коментарі
24 Березня 2018, 12:03
Було дуже цікаво!!! Діти молодці!!! Бажаю в подальшому розвивати їм свої таланти!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024