Нічийне гілля таки прибрали…комунальники

01 Березня 2016, 19:20
1440

Вчорашня публікація на сайті Район. Рожище «Чиє гілля на узбіччі?» викликала жваве обговорення серед містян. Чимало людей обурило недбале ставлення до людей та навколишнього середовища, адже гілляччя на вулиці Гагаріна пролежало там кілька днів. Дехто з користувачів нашого сайту зауважив, що спиляли гілки та залишили лежати працівники ПАТ «Волиньобленерго», адже саме 24 лютого було планове відключення електроенергії на цій вулиці. Як відомо, працівники «Волиньобленерго» зрізають високі гілки дерев, які кроною зачіпають лінії електропередач провокуючи замикання. Втім, прибирати безлад після енергетиків довелося комунальникам.

- Ми сьогодні прибрали те гілляччя. Взагалі, прибирати їх повинні ті, хто  зрізав, тобто працівники ПАТ «Волиньобленерго», або хоча б повідомити нас, щоб ми приїхали забрали. Однак, вони це роблять так як захочеться їм. Минулого разу після завершення робіт вони просили прибрати нас відходи, а цього разу навіть не повідомили, - констатував Юрій Міщук, керівник «Дільниці благоустрою».

На цей раз конфлікт вичерпаний, але чи приберуть після себе безлад працівники ПАТ «Волиньобленерго» наступного разу – побачимо згодом.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024