Чиє гілля на узбіччі?

29 Лютого 2016, 21:41
2029

Неприбране гілляччя на узбіччі по вулиці Гагаріна створює незручності рожищанам та навіть може спровокувати травматизм, пишуть користувачі «в контакті». у групі «Типове Рожище».

"Отак працюють. Лежить ще з пятниці, все б нічого, тільки в темну пору доби його не видно. Доки розмовляв з товаришем біля магазину хвилин 10-15, дві жінки впало. Це біля офісу Безверхого, навпроти його магазину", - повідомляють користувачі.


 

Коментарі
01 Березня 2016, 11:27
Якщо мені не зраджує память то там ще хатка розвалюха, гілля біля неї лежить. Зрізали походу ресовці бо бачу голий стовбур біля стовба, а от хто має прибрати хз. <br/>Яка в кого думка?
01 Березня 2016, 11:46
Ситуації не знаю, але в першу чергу, той хто зрізав той і повинен прибрати. Раніше усе гілля яке зрізалось звозилось до Стиру на кострище до святкування Івана Купала. В цьому році поки не відомо чи будемо святкувати.
01 Березня 2016, 12:19
Давайте альтернативу проведемо на день Івана Купала, фольклорний музичний етно-фестиваль, з українським колоритом та родзинкою. В мене ідей море) однак це потрібна загальна спільна робота усіх - влади, служб, бізнесменів та населення. Одному його не провести. Та і парк потрібно спочатку привести, в більш-менш порядок, щоб поробити відповідні &quot;безпечні&quot; та зручні зони, сектори, відпочинку та дозвілля, майданчик виступаючих та слухачів. Роботи для усіх вистачить, сам фестиваль буде не з дешевих, потрібна підтримка зацікавлених. Кожен ПП може виставити свою продукцію, якщо звісно місцева влада дасть на це дозволи, та внести свій % коштів, для проведення такого музичного фестивалю, де будуть різні сцени (українська народна пісня, сучасна, виступи народних артистів, можна придумати щось на зразок якоїсь сценічної місцевої легенди)було би цікаво, створити автентичні сектори української традиційної кухні (польової) запросити різних майстрів, пасічнників, ковалів, гончарів, майстрів по дереву. Гарно то все подати. І всі будуть задоволені і влада і ПП і саме головне жителі. І в нас нарерті щось виникне &quot;своє&quot; Рожищенське-родзинкове)Як депутат на це дивиться? Якщо він депутат?
01 Березня 2016, 12:36
Справді одному це не під силу, одній спілці, об'єднанню - це також не під силу. Разом - ми зможемо, але це повинна бути підтримка усіх. Якщо у жителів є бажання святкувати у влітку в парку - якесь свято? Не обов'язково Івана Купала, можна придумати будь-яке святкування і присвятити українським традиціям та культурі, то чому ж всім не об'єднатись, владі, приватним підприємцям, та усім іншим простим жителям заради досягнення такої мети? Говорю ідей вистачає багато, і частину по організації культ.програми, пошуку музикантів, колективів, майстрів та майстринь зможемо допомогти, так само з баченням загальної ідеї такого етно-фестивалю та її організацією. Не потрібно зараз говорити що ми беремося за це, бо його неможливо зробити одним, але якщо всі будуть зацікавлені, буде діалог, то звісно ми хотіли б допомогти. Якщо звичайно знайдуться однодумці, то пишіть, приєднаємось, чим зможемо тим допоможемо https://vk.com/artliferoz
01 Березня 2016, 12:53
Організовуйте, я прийду позирю))))
01 Березня 2016, 13:44
Alex_Art, правильно пишеш, тільки, що це за група &quot;вконтакте&quot;? я з усіх кацапських сайтів удалився і поновлятись не збираюсь, створюй у фейсбуці.
01 Березня 2016, 14:29
СИНЬО-ЖОВТИЙ БУРЯК шкода, на свято видно не попадеш))))))
01 Березня 2016, 14:31
СИНЬО-ЖОВТИЙ БУРЯК, просто аудиторія є своя у вк, ну все таки правильно потрібно зробити і в інших соц.мережах, у фб також. Дякую за конструктивний діалог, слушне зауваження.
01 Березня 2016, 14:38
нагуглив цікаву штуку. http://www.city.kherson.ua/articles/perelik-porushen-za-yaki-nastaye-vidpovidalnist, знач по даній статті можна притягнути тих хто це залишив. Немає активістів бажаючих зателефонувати і проконтролювати? Там місто херсон, але стаття в кодексі для всієї України.
01 Березня 2016, 15:39
,то все, що неправильно лежить в районі міста, завжди прибирають комунальники...тому й цю д..у заставлять витерти всетаки їх )))
01 Березня 2016, 15:56
на місці комунальників подзвонивби в поліцію
02 Березня 2016, 16:41
Цікаво получається,ресовці не прибрали гілля - нічого страшного,приїдуть комунальники приберуть. А коли в комунальників щось не так,то ай-я-яй,біда,давайте в інтернеті напишемо які вони погані,ще й не цензурними словами їх обізвем. Люди - вам не соромно?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024