«Вартові життя» з Рожищенського району стали переможцями зонального етапу фестивалю ДЮП

17 Березня 2018, 09:00
4955

15 березня у місті Ківерці завершився зональний етап 24-го Всеукраїнського Фестивалю дружин юних пожежних-рятувальників.

П’ять команд – переможці районних етапів з Ківерцівського, Рожищенського, Горохівського, Луцького районів, а також міста Луцька змагалися за право зватися кращими знавцями пожежно-рятувальної справи, правил безпечної життєдіяльності, продемонстрували свої творчі таланти – художні, вокальні, танцювальні, - повідомляє прес-служба ДСНС.

Учасників Фестивалю привітали керівництво Ківерцівської РДА, які гостинно запрошували приїздити ще юних рятувальників на ківерцівську землю. Вітали також керівництво обласного Добровільного пожежного товариства та організатори Фестивалю, висловивши сподівання у наступному році побачити ще цікавіші номери.

Під час конкурсу «Домашнього завдання» учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби – від дотепного гумору до театральних міні-постановок. Пустотливий Петрик П’яточкін від луцьких «Агентів 101», комп’ютерні та інші небезпеки від ківерцівських «Іскринок», цікаві відеоролики та гумор горохівчан, надзвичайні голоси дівчаток команди «Данко» і фінальна пісня, «ДЮП – це незабутньо».

Загалом, лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне: правила безпеки треба знати і пам'ятати, а у випадку лиха можна сподіватися на допомогу працівників пожежно-рятувальної служби.

У підсумку перемогу розділили дві команди – «Вартові життя» Рожищенського району та «Вогник» Горохівського району, які боротимуться за першість на обласному етапі Фестивалю.

Нагадаємо, минулого року «Вартові життя» з Рожищенського НВК №4 стали переможцями обласного етапу ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024