Зима повертається: синоптик повідомила, якою буде погода 16 березня

16 Березня 2018, 06:36
7883

У Рожищі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Очікується дрібний сніг, який ввечері піде сильніше.

У п'ятницю, 16 березня, в Рожищі та районі очікується -2..+2 °C, сніг, замерзаючий (переохолоджений) туман, помірний вітер. Завтра: -5..-7 °C, сильний обложний сніг, замерзаючий (переохолоджений) туман, свіжий вітер.

Синоптик Наталія Діденко, пише про погоду в Україні на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook: «16 березня обережно, однією лапою, починає ставати мороз в Україні. Спочатку знизиться температура повітря у північних областях: Житомирська, Київська, Чернігівська, Сумська області. Там завтра вдень не вище 0-4 градусів морозу! 

Загалом в Україні очікується 0-4 тепла, на Заході та Півдні ще до +5+10 градусів. Опади передбачаються у більшості областей, дощ, на півночі - сніг та мокрий сніг. У східних областях та у південній частині (окрім Одещини, там ймовірний дощ) - без істотних опадів. 

У Києві завтра, 16 березня, сніг та мокрий сніг, вночі та вдень буде холодно, -1-3 градуси. Оскільки після відлиги, після домінуючих «плюсів», у столицю почне заходити мороз, посилиться ожеледиця. Стане дуже слизько. Дуже, дуже обережно завтра. 

Ну, і ще раз про 17-18 березня. Увага! Серйозне ускладнення погоди: снігопади, морози, штормовий вітер, на Півдні та у Центрі - мокрий сніг з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу. Грійтеся сьогодні, будьте готові до іншої погоди».

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром