У Рожищі полісмени відновили зруйнований дитячий майданчик

10 Червня 2023, 11:15
На майданчику 1898
На майданчику

Кілька тижнів тому на території навчально-реабілітаційного центру в Рожищі виявили, що невідомі особи поруйнували дитячий майданчик. 

Керівник поліції в Рожищі Василь Климюк вирішив, що потрібно відновити дитмайданчик. До відновлення залучили меценатів і колег, тож вже за кілька днів майданчик оновили. Про це повідомили у Луцькому районному управлінні поліції.

Для ремонту майданчика привезли деревину та інші матеріали, з яких виготовили необхідні конструкції, пофарбували все в яскраві кольори.

Щодо правопорушення, то поліцейські швидко встановили, що зробили це місцеві діти. З їхніми батьками провели профілактичні бесіди та склали необхідні адміністративні протоколи.

«Нині тут безпечно і цікаво гратись вихованцям закладу. За турботу подякували поліцейським і його співробітники. Поліцейські в Рожищі своєю чергою закликають не чинити більше протиправних дій, адже за всі порушення настає відповідальність», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
10 Червня 2023, 10:30
мер Поліщук колись мав у своєму штаті чудову муніциальну поліцейську .Недолугий мер Поліщук її знищив по роботі і займається тільки своїми п'янками і власним збагаченням!
10 Червня 2023, 15:04
Бубочка її не знищив,а перевів в роздмуханий штат юристів
11 Червня 2023, 19:36
Головне що поліція і мер присвоїли собі що вони полагодили майданчик . Не зважаючи що інші хлопці його робили і красили.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024