"Колібрісівці" завітали у Рожищенський реабілітаційний центр з подарунками

27 Лютого 2016, 10:00
2402

У рамках проекту «Колібріс турбується» представники компанії завітали у Рожищенський навчально-реабілітаційний центр для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату. Тут мешкають і навчаються 79 діток: з легкою розумовою відсталістю, складними вадами розвитку, діти-інваліди та діти з малозабезпечених сімей.

Міні-екскурсію по закладу провела директор Тетяна Козубович. Кімнати, де живуть дітки, чисті, затишні, проте багато з них потребують ремонту.

З гордістю Тетяна Володимирівна показувала спеціально обладнані кімнати для реабілітації вихованців, розповідала про те, що є дітки, які не живуть у них в інтернаті, проте з батьками ввечері приїздять для виконання вправ, покращення загального стану, і дуже задоволені такій можливості.

Мешканці закладу були дуже раді візиту та подарункам волонтерів — розвиваючим іграм, енциклопедіям, розмальовкам. Засобам для гігієни і продуктам харчування зраділа більше директор. Тетяна Козубович згадувала, що 4-5 років тому були дні, коли діткам, а їх завжди було не менше 80 у закладі, не було з чого зварити обід чи вечерю. Останні роки ситуація значно покращилась — благодійні організації, волонтери, підприємці та і представники влади час-від-часу допомагають.

"Не будьмо байдужими!" — пишуть волонтери у своїй спільноті вКонтакті.







Коментарі
27 Лютого 2016, 13:44
Прізвище директора -Тетяна Козубович.
27 Лютого 2016, 22:07
Дякуємо за уточнення, відредагували!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024