Металевий відблиск: діти з Рожища запрошують на власну виставку

15 Травня 2023, 12:36
Уламки зброї та інші речі війни перетворили у витвори мистецтва діти з Рожища. 1131
Уламки зброї та інші речі війни перетворили у витвори мистецтва діти з Рожища.

У Галереї мистецтв Волинської організації національної спілки художників, що у Луцьку на Лесі Українки, 24а, відбудеться виставка розмальованих трофеїв «Металевий відблиск». Уламки зброї та інші речі війни перетворили у витвори мистецтва діти з Рожища.

Відкриття виставки запланували на 21 травня. Початок о 14:00. Про це Район.Рожище повідомили організатори – громадська організація «Самооборона» міста Рожище.

Роботи, які стануть експонатами, юні художники та волонтери готували протягом кількох місяців. Основним матеріалом виробів стали уламки використаної проти українського народу зброї. 

Автори робіт розповідають, як з допомогою фарб та оригінальних ідей, вони доводять, що пропри все перемога буде за українцями.

«На виставці «Металевий відблиск» ви побачите вражаючу колекцію воєнних трофеїв, кожен з яких був перетворений в яскравий образ миру та Перемоги за допомогою маленьких художників. Не пропустіть цю нагоду познайомитись з неперевершеними роботами, створеними наймолодшими художниками. Долучайтеся до нас та дізнайтеся більше про те, як діти перетворюють символи війни на символи миру та Перемоги», – запрошують автори та організатори.

Виставка триватиме до 28 травня. Вхід вільний.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024