Рожищенська лікарня отримає обладнання для дослідження серця

08 Березня 2018, 09:00
6354

На Волині медзаклади «вторинки» і «третинки» отримають обладнання від Світового Банку.

Обладнання для неінвазивних досліджень серця поставлять у заклади вторинного та третинного рівня надання послуг.

Адже 5 березня на Волині у рамках реалізації Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» підписали договірну угоду ICB-G № 6.2.2.1/1 «Закупівля медичного обладнання та розхідних матеріалів для медичних закладів вторинного та третинного рівнів (1 фаза)» (Лот №1).

Розчерки пера під документами поставили начальник управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк та директор товариства з обмеженою відповідальністю «ІМЕСК» Максим Кетько, - повідомляють на сторінці проекту Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА у Facebook.

Фірма «ІМЕСК» виграла тендер на постачання такого медобладнання, як електрокардіографи портативні 6-канальні (18 штук), електрокардіографи 12-канальні з автоматичною обробкою даних (8 штук), комплекти для комбінованого добового холтерівського моніторування ЕКГ (6-канальні) (5 штук), комплекти для комбінованого добового холтерівського моніторування ЕКГ (12-канальні) (2 штуки), комплекти для добового моніторування артеріального тиску (7 штук), комплекти для проведення велоергометрії (6 штук). Вартість цієї техніки – понад 153 тисячі євро.

Розподіл обладнання здійснювали, враховуючи забезпечення медичних закладів вторинного і третинного рівня обладнанням та розхідними матеріалами для лікування серцево-судинних захворювань.

Тож новинки отримають Луцька міська клінічна лікарня, Волинська обласна клінічна лікарня, кардіологічні відділення Ковельської та Камінь-Каширської центральних районних і Нововолинської міської лікарень, Волинського обласного госпіталю ветеранів війни, центральні районні лікарні Волинської області, включаючи Рожищенську ЦРЛ.

Для поставки усієї техінки фірма має 120 днів.


1

 

Коментарі
08 Березня 2018, 11:56
первинка і вторинка, а не третинка- ха ха ха
08 Березня 2018, 12:15
Іди но в аптеку. І то бігом!!! Купи презервативів. Таким, як ти не можна розмножуватися. Світ і так переповнений придурками.
08 Березня 2018, 14:26
Ви багато у ті кишені клали?
08 Березня 2018, 16:00
спочатку треба спеціаліста який зможе обстежувати правильно.а тоді лікаря який призначить лікування потрібне а внас в лікарні можуть хіба зуб удалити.після наших лікарів потрібно замовляти місце на Селянській
08 Березня 2018, 16:43
не потрібно всіх лікарів під одну гребінку і за всіх рожищан розписуватись !!!! Будьте оптимістами, а то що небудь і ниють.... якби вас слухати то всім, не народившись, вже на Селянській місце замовляти потрібно !!!! <br/>ВСІХ<br/> ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ,КОХАННЯ - 8-БЕРЕЗНЯ !!!!!!!!!!!!!!
09 Березня 2018, 00:08
вас теж з святом хотів би побачити вас не дай Бог коли лікарі не зможуть не тільки обстежити вас на новій техніці а й прочитати екг серця
09 Березня 2018, 19:59
хай би краще щось на стомат відділення виділили, а то й так все потрібно за свій щьот купляти, як не купиш то нічо тобі не дадуть, а як лікування то хочуть щоб якісне висококваліфіковане було, того по льготам прийми того прийми всіх прийми а грошей нуль, ну нічо прийде Юля вона вас научить як жити, як на палю посадить, а техніки собі ходять кавусю попивають ніхто нічо робити нехоче, а молоді не дають працювати треба піднімати моз та і управління охорони здоровя. Буде розплата всім.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024