Березолуківські сільчани хочуть позбавити ліцензії перевізницю

24 Лютого 2016, 19:25
1740

Район.Рожище вже повідомляв про те, що в село Березолуки їздить лише невеличка маршрутка, розрахована на 17 місць.

Однак селянам пообіцяли місткий автобус для проїзду до 16 лютого. Час сплинув швидко, а віз і досі там — той же маленький «бусик» в Березолуки їздить і до сьогодні. Утрамбуватися в таку «маршрутку» зранку не реально, щоб добратися до школи чи робочого місця.

Селяни вирішили не сидіти, склавши руки, а щось таки робити.

— Перевізниця Марія Небось не виконала своїх зобов’язань, і новий автобус на маршрут таки не вийшов, хоча нам його і обіцяли. Такою маршруткою їздити неможливо! Люди і діти не вміщаються, а з нею (перевізницею - авт.) заключили договір, що будуть автобусом їздити школярі. Те що це буде не маршрутка, а ось такий «бусик», управління освіти не попередили, — розповіла Район.Рожище Лілія Коцюбайло, сільський голова Березолук.

Жителі села вирішили поскаржитися на перевізницю у владні структури.

— Будемо подавати клопотання про позбавлення її ліцензії та шукати іншого перевізника. Підприємець, власник автобуса не хоче говорити з нами навіть по телефону. Тим паче, ми знаємо, що недавно її позбавили права здійснювати рейс "Луцьк-Берестечко". На цьому маршруті був автобус ПАЗ «Еталон», який вона обіцяла на маршрут нам, але так і не дала, — резумує очільниця сільради.

Тож епопея під назвою «Автобус у Березолуки» продовжується. Яким буде її завершення, дізнаємось вже незабаром.


Коментарі
26 Лютого 2016, 17:45
Ой шкода діточок))))) Навіщо тому підприємцю пускати заради одного разу на день великий автобус? Остальні рази він іде майже пустий і дорога там така......
09 Березня 2016, 16:21
Цією маршруткою тільки худобу возити!!! Необлаштовані поручні, брудно, тарабанить все!!!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39