7 березня: День народження святкує талановита художниця з Рожища

07 Березня 2018, 09:48
4331

7 березня День народження завітало до доброзичливої і відкритої людини, талановитої і працьовитої, світлої, як сама весна художниці - Тетяни Дубчак (Шрай).

Щиро вітаємо іменинницю та бажаємо невичерпного творчого натхнення, оптимізму та повноводного джерела наснаги. Нехай усе задумане здійснюється, приносячи щодня лише позитивні емоції та хороший настрій.

Нехай здійснюється усе задумане, поруч будуть надійні та вірні друзі, а на життєвому шляху зустрічаються добрі та порядні люди. Миру, злагоди, любові, благополуччя та доброї долі!

День Ангела святкують: Андрій, Анфіса, В'ячеслав, Василь, Віктор, Іван, Йосип, Михайло, Опанас, Пилип, Сергій, Степан, Федір.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

Церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих:  православна церква вшановує пам'ять святх учеників Маврикія і 70 воїнів: Фотина, Феодора, Пилипа та інших й згадує у молитвах Знайдення мощей мучеників, що в Євгенії. Триває третій тиждень (седмиця) Великого посту, Хрестопоклонна неділя.

Погода: очікується 0..+5 °C, переважно без опадів, тихий вітер. Завтра: 0..+8 °C, без опадів, слабкий вітер.

Народний прогноз погоди:  7 березня відзначається день пам'яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024