Директорка закладу освіти Рожищенської громади сплатила штраф за порушення, пов'язані з корупцією

05 Квітня 2023, 13:31
Оплата штрафу 1377
Оплата штрафу

Рожищенський районний суд, за принципової позиції прокурора відділу Волинської обласної прокуратури, притягнув до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, директорку закладу освіти, підпорядкованого Рожищенській міській раді.

Про це 5 квітня повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Посадовиця, всупереч вимогам частини 1 статті 28 Закону України «Про запобігання корупції», приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому не повідомила про наявний конфлікт інтересів міську раду.

Директорка видала та підписала накази про прийняття на роботу своїх родичів, а згодом видавала накази про виплату їм премій.

Суд визнав її винуватою у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені частинами 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 3400 гривень.

Жінка уже сплатила штраф.

Нагадаємо, директорку Дубищенського ліцею оштрафували, бо взяла на роботу рідню та преміювала їх.

Коментарі
05 Квітня 2023, 10:39
За корупцію і безвідповідальність треба звільнити з роботи хабарника -начальника гуманітарного відділу ОТГ КУЗАВУ І.Б.!
05 Квітня 2023, 13:46
ДУЖЕ велика надія на депутата - стоматолога - керівника партії ,,Батьківщина'' Ковальчука В.В ,.що стоматолог Ковальчук Віталій Володимирович вижене з роботи начальника гуманітарного відділу ОТГ КУЗАВУ І.Б.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024