У Рожищенській громаді відбуваються рейди, під час яких виявляють паліїв сухої рослинності

31 Березня 2023, 12:35
Пожежа сухої рослинності 1078
Пожежа сухої рослинності

У Рожищенській міській раді відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Вячеслава Поліщука.

Про це повідомили 31 березня на сайті Рожищенської міськради.

Під час засідання зазначили, що надзвичайно актуальна у цей весняний час проблема протидії масовим спаленням сухої рослинності. 

Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Луцького районного управління головного управління ДСНС України у Волинській області Михайло Салов розповів, що серед населення ведуть постійну роз'яснювальну роботу про шкідливість спалювання рештків рослинності, сухостою, бо це може призвести не лише до масштабних загорянь, а й завдає шкоди довкіллю. 

Проте під час спільних рейдів у населених пунктах громади працівники управління ДСНС та екологічної служби постійно виявляють таких паліїв, які в результаті отримують чималі штрафи за свої неправомірні дії.

Такі рейди продовжуватимуть і надалі.

«Жителі громади мають усвідомити власну відповідальність за те, як ми проводимо себе у повсякденному житті по відношенні до довкілля та усього, що нас оточує», – йдеться у повідомленні.

Коментарі
31 Березня 2023, 11:13
мер- лісник Поліщук разом з клоуном - заступником Лясковським показали свою тупість,дурість і зневагу до медпрацівнків сьогодні на зборах у лікарні !!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024