Школярі Сокільського ліцею – переможці спортивних змагань з шахів та шашок

23 Березня 2023, 15:15
Переможці змагань 679
Переможці змагань

У Рожищенській дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися спортивні змагання з шахів та шашок серед учнів закладів загальної середньої освіти нашої громади за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині.

Захід пройшов 21-22 березня, повідомили на сайті Рожищенської міськради.

15 команд школярів закладів загальної середньої освіти Рожищенської територіальної громади змагалися за право стати найкращими, тому ігри були цікавими та зосередженими.

За результатами змагань перемогу з шахів та шашок здобула одна і та ж команда – Сокільського ліцею у складі Антона Фокіна та Дарини Сасовської (вчитель Володимир Саковець).

Друге місце з шахів здобула команда КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» у складі Іллі Зайчика та Вікторії Козачук (вчитель Радіон Воробей), третє місце – у КЗЗСО «Рожищенський ліцей №1», який представляли Арсен Трохимович та Анастасія Кучмук (вчитель Микола Огороднік).

У змаганнях з шашок друге місце виборола команда КЗЗСО «Рожищенський ліцей №4» у складі Максима Ващука та Маргарити Карпець (вчитель Радіон Воробей), третє місце посіли школярі КЗЗСО «Мильська гімназія» Роман Бойчук та Анна Куденчук (вчитель Володимир Калюх).

У загальному підсумку буде сформована одна команда, яка буде представляти в обласних змаганнях з шахів та шашок Рожищенську територіальну громаду.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39