Рожищенська громада отримала потужні генератори на понад 1,4 мільйона гривень

20 Березня 2023, 11:03
В'ячеслав Поліщук та Віктор Редзій біля генератора 688
В'ячеслав Поліщук та Віктор Редзій біля генератора

У межах реалізації проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА) Рожищенська громада отримала три дизельні генератори GUCBIR.

Їх потужність – 60 кВт (два генератори) та 100 кВт, загальна вартість – 1 461 646 гривень, повідомили 20 березня на сайті Рожищенської міськради.

Ці потужні альтернативні джерела живлення розраховані для використання на об’єктах критичної інфраструктури. Два з них отримало Підприємство житлово-комунального господарства, і в разі потреби генератори забезпечуватимуть безперебійну роботу каналізаційно-насосних станцій.

Ще один генератор передали у Рожищенську багатопрофільну лікарню. Як зазначив керівник комунального підприємства Віктор Редзій, такий потужний генератор дозволить налагодити безперебійну роботу закладу у критичних умовах, якщо такі виникнуть.

«Ми високо цінуємо матеріальну підтримку проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») та щиро дякуємо міжнародним партнерам, які допомагають нам вистояти в умовах воєнного часу та забезпечити надання якісних послуг населенню», – підкреслив Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром