У Рожищі комунальників привітали з професійним святом

19 Березня 2023, 11:13
Працівники комунальної сфери 1702
Працівники комунальної сфери

Працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято 19 березня.

З цієї нагоди їх урочисто вітали у Рожищі, йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук зустрівся з колективами «Дільниці благоустрою» Рожищенської міської ради та Підприємства житлово-комунального господарства.

Як зазначив у своєму зверненні міський голова, війна ставить перед комунальниками все нові й нові завдання, але спільними зусиллями нам поки що вдається їх стійко долати.

«Цими днями, коли країна у війні, кожен з вас захищає її на своєму робочому місці. Комунальні блага були для нас настільки звичними, що багато хто не замислювався, якою нелегкою працею забезпечується якісна життєдіяльність громади. 

Тому у цей день хочу подякувати від усіх споживачів комунальних послуг кожному працівнику служби за вашу роботу. Ви забезпечували надання побутових послуг, залучаючи альтернативні джерела живлення, ліквідовували аварії, робили все, аби у наших домівках було тепло та затишно. Також дякую українським захисникам, які давали можливість працювати та допомагати тим, кого війна змусила тікати», – наголосив Вячеслав Поліщук.

Хвилиною мовчання вшанували присутні усіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами.

До щирих побажань працівникам комунальної сфери миру, достатку, здоров'я, успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі від очільника Рожищенської громади доєдналися керівник «Дільниці благоустрою» Рожищенської міської ради Юрій Міщук та директор Підприємства житлово-комунального господарства Олександр Іщук.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у забезпечення розвитку житлово-комунального господарства та з нагоди професійного свята Подякою голови Волинської обласної військової адміністрації Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук нагородив головну бухгалтерку Підприємства житлово-комунального господарства Софію Аршулік.

Коментарі
19 Березня 2023, 11:01
Три алкоголіки- Поліщук+ Міщук+ Іщук напилися як завжди до.срачки і зробили фото на пам'ять !
19 Березня 2023, 11:09
Як вже задовбав начальник Міщук своїми п' янками з мером Поліщуком !!!!!?!
19 Березня 2023, 12:04
Начальник дільниці благоустрою Міщук Юрій,окрім п'янок в т.ч. з мером Поліщуком займається тільки власним бізнесом,як і чудо - лісник - мер Поліщук.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024