У Щурині в останню дорогу провели захисника України Олександра Юхимчука

17 Березня 2023, 14:43
Під час похорону 3434
Під час похорону

У селі Щурин Доросинівської громади в останню дорогу провели військовослужбовця Олександра Юхимчука

З чоловіком попрощалися у четвер, 16 березня, повідомила районна газета «Наш край».

На подвір’ї рідної домівки воїна зібралися сотні людей: рідні, близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, представники влади, небайдужі жителі громади, які прийшли провести в останню путь загиблого та вклонитися його мужності й відвазі.

У 2016 році сім'я Юхимчуків уже була оповита сумом та скорботою: тоді під час служби передчасно обірвалося життя Віталія Юхимчука.

Чин поховання відбувся в храмі Архістратига Михаїла ПЦУ священниками УПЦ МП за участі настоятеля храму, військового капелана, отця Михайла та священника з Квітневого, отця Василя.  

«Молодий хлопець любив життя і багато хотів встигнути, проте занадто рано ворожа куля обірвала його молоде життя, не давши здійснитись мріям. Боляче усвідомлювати, що так рано обірвалось молоде життя. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду... Йому б ще жити й жити, створити сім'ю, писати вірші й пісні... Для батьків він назавжди залишиться просто дитиною, а для друзів, односельчан, громади – героєм, який віддав своє життя за вільне життя в Україні», – йдеться у повідомленні.

Поховали Олександра Юхимчука із військовими почестями поряд з братом.

Нагадаємо, старший механік-водій механізованого відділення, старший солдат Олександр Юхимчук 9 березня отримав смертельне поранення в результаті артилерійського обстрілу росіян в районі населеного пункту села Гряниківка Куп'янського району Харківської області.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром