Бухнути в будинку культури: у Рудці-Козинській директорку й бібліотекарку застали за чаркою

13 Березня 2023, 11:04
Розпивання алкоголю в будинку культури 102428
Розпивання алкоголю в будинку культури

У селі Рудка-Козинська Рожищенської громади директорку будинку культури Марію Сладковську та бібліотекарку Галину Фенюк застали за розпиванням алкоголю у приміщенні комунального закладу.

Про це у неділю, 12 березня, розповіла художня керівниця будинку культури села Рудка-Козинська Юлія Качула, передає Район.Рожище.

Вона зняла на відео інцидент у стінах закладу культури.

«Як підіймати культуру в селі, коли в такий час, я вже мовчу про піст, про те, що кожен день гинуть наші хлопці, що нічого не робиться для дітей, для молоді, для розвитку культури, коли діти збирають кошти на ЗСУ – у цей час директорка будинку культури, бібліотекарка, старше покоління, яке мало би бути прикладом, дозволяють собі бухнути в будинку культури села Рудка-Козинська. У таких умовах, у такому оточенні й саме через таких людей – молоді, прогресивні фахівці культури «не уживаються» і змушені шукати долі деінде», – каже Юлія.

Також вона зауважує, що начальник гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігор Кузава не зміг знайти два літри бензину, щоб побачити та узгодити план дій щодо організації та створення в будинку культури елементарних умов для занять дітей: тепло, туалет, вода.

Для Район.Рожище Юлія уточнила, що сама знайшла фінансування, аби провести комунікації у будинок культури, однак мусить усе узгодити із гуманітарним відділом. У Рудці-Козинській Юлія створила дитячий гурт «Вільні духом» та викладає вокал. Нині бенд налічує до 30 дітей, віком 7-15 років. 

«Після побаченого розумієш, чому у дітей туалет на вулиці, води немає (хоча свердловина в 10 метрах), транспорту немає, нічого немає, а діти мріють виїхати за кордон, щоб того всього просто не бачити», – додає Юлія.

Згодом на інцидент відреагували у Центрі культурних послуг Рожищенської міськради.

Читайте також: З Криму – у Рудку-Козинську: відома співачка Юлія Качула гуртує дітей та розвиває культуру в селі

Коментарі
13 Березня 2023, 09:22
Культура у всій красі! Іспанський сором!
13 Березня 2023, 11:28
Начальник гуманітарного відділу ОТГ КУЗАВА І.Б. сам любить у робочий час бухнути і напитися до срачки,зневажаючи людей .
13 Березня 2023, 11:58
Знаю багато років працівників, вони відповідальні і порядні. Майте розум обливати брудом людей.....Війна, біль, сльози....Шановний на передову, буде вода і туалет......Церкву і піст не чіпати...Прикрий гріхи ближнього свого.....
13 Березня 2023, 12:15
Майте розум обливати брудом людей.....Війна, біль, сльози.... Дайте побухати нормально в клубі)))))
13 Березня 2023, 12:36
Надіюся з цього почнеться флешмоб і всіх хто бухає на роботі будуть знімати!!!! Це вже дістало! В магазин зайди - перегар, в лікарню зайди - перегар, будинки культури - те саме. І всі вважають що це ок! Я тепер теж буду знімати на відео кожну пяну морду на робочому місці й викладати в інтернет.
13 Березня 2023, 13:05
Риба гниє з голови: голова ОТГ Поліщук і начальник гуманітарного відділу ОТГ КУЗАВА дуже люблять вживати алкоголь у робочий час ! Флешмоб треба починати з кабінетів начальників з самого ранку! Може почнуть пити за стінами міської ради ,але Поліщук і його наближені люблять бухати у своїх кабінетах і нічого не стидаються!
13 Березня 2023, 14:27
Дійсно голова ОТГ Поліщук і начальник гуманітарного відділу ОТГ КУЗАВА зажерлися і допилися ! Цих двох алкоголіків у міській раді треба на вході перевіряти зранку на вміст алкоголю у їх жирних мордах,викликати поліцію і звільнити з роботи за перебування у стані алкогольного сп яніня!
13 Березня 2023, 14:42
Забагато пафосу в ,,молодої прогресивної спеціалістки Юлії,,.Да я як прийшла,да як почала,а ви тут аяяй...Таке враження образилась,що її не покликали,от і винесла тут всю свою образу на культуру,в соціальну мережу.Як то кажуть не влилась в колектив,то і бігає під вікнами заглядає))))
13 Березня 2023, 14:55
Образився хіба що кузава що не покликали на свято. От і бензини не знайшлось для поїздки
13 Березня 2023, 15:14
Юля, це дуже непорядно з вашого боку виносити сміття з хати в якій ви працюєте. Можна було спочатку обговорити цю проблему з керівником місцевої громади, старостою села чи керівником вищого закладу культури якому підпорядковуєтесь. Чи ви думаєте, що вас більше поважатимуть в селі після цього? Шестьор і крис ніде не поважають, і сісти з вами за один стіл не захочуть...навіть коли цього захочете ви.
13 Березня 2023, 15:19
Начальник гуманітарного відділу ОТГ КУЗАВА І.Б зажерся і допився до білої гарячки ще .давно ,бо любить тільки себе самого і знищує освіту і культуру з часів роботи в РДА ! Всі знають, що КУЗАВА. І.Б.-.гнила ,шкідлива і потворна особа,за якою давно чекають місця позбавлення волі.
13 Березня 2023, 15:55
Сміття це оце на відео сидить за столом і п'є. Ти, мабуть, теж з таких що любиш на роботі бухнути. Цікаво чи десь в європейській державі якби за таким застали похвалили б за такі вчинки чи ні.
13 Березня 2023, 23:22
Бубочка понабирав бухариків.Неможе з ними толку дійти:))
14 Березня 2023, 06:36
Молодець Юля, якби побільше таких працівників, то і держава була б інша, і молодь не втікала б за кордон. В Європі за такі посиденьки на роботі зразу звільнили б.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024