В останню дорогу провели завідувача Переспівської ветеринарної дільниці

22 Лютого 2018, 10:40
3670

19 лютого, за кілька хвилин до початку наступної доби, перестало битися серце Євгена Миколайовича Дуная – прекрасної людини, великого трудівника, завідувача Переспівської ветеринарної дільниці Рожищенського району.

Про це пише Євген Хотимчук на сторінках «Вісник+К».

8 лютого йому виповнилося всього 56 років. Три роки боровся з важкою недугою, та, на превеликий жаль, так і не зміг її подолати. Проводжати в останню дорогу прийшла мало не вся Переспа та Рудка-Козинська, де він народився і виріс.

Родина, друзі зійшлися, чужі люди з інших сіл. Бо Дунай дуже багатьом робив добро. Його дільниця обслуговувала сімнадцять навколишніх населених пунктів. Він нікому не відмовив у допомозі, дуже любив справу, якій присвятив життя. Кілька тижнів тому зізнався сестрі Наталі: «Мені так хочеться піти на роботу».

В обідню пору у вівторок дужі хлопці винесли труну з Євгеном з хати, яку він збудував. Усе подвір’я було заповнене людьми, які ридали, проводжаючи в останню путь господаря. Чудового. Усе на обійсті до ладу: літня кухня, хліви, паркан. Невтішно плаче дружина Валя, дочки. Так і не встиг натішитися внуками дідусь. Ще зовсім недавно такий високий, такий могутній. Здавалося, буде жити із сотню літ. Не судилося. Пішов від нас назавжди.

Царство Небесне та вічний спокій.

Найщиріші співчуття сім’ї.


 

Коментарі
22 Лютого 2018, 20:50
Мої співчуття...
24 Лютого 2018, 18:23
Пішов у вічність наш найкращий колега, розумна і добра людина. Ми всі за ним сумуємо, так не вистачатиме його толкових порад, доброї посмішки...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024