У Рожищенському музеї презентували фотовиставку «Герої завжди з нами»

21 Лютого 2018, 20:28

До Дня Героїв Небесної Сотні, 20 лютого, в Рожищенському районному історико-краєзнавчому музеї презентували фотовиставку «Герої завжди з нами». 

Пригадати буремні події чотирирічної давності зібралися учасники Революції Гідності, студенти, представники влади та члени громадських організацій району.

Відвідувачі мали нагоду почути спогади учасників Революції Гідності та ознайомитись із світлинами, що відображають події 2014 року, - про це йдеться на сторінці Рожищенського історико-краєзнавчого музею в соціальній мережі Facebook.

На виставці були присутні атрибути, які чотири роки тому використовували на Майдані, зокрема: камені з Площі Незалежності у Києві, бита та каска учасників Майдану, а також Прапор України з написом «Рожище». Окремо представлені світлини Героїв Небесної Сотні, які були вихідцями з Волинської області.

Про свою участь в Революції Гідності присутнім розповіли Андрій Серганчук, Олександр Петрук, Олександр Дулюк та Ігор Богун. 

«У цей день завдяки дару Олександра Петрука фонди музею поповнились такими предметами, як гумова куля (вона влучила у пана Олександра під час обстрілу Майдану) та камінь з Площі Незалежності.

Щиро дякуємо мужнім Героям за відстоювання нашої свободи та права жити у демократичній правовій державі. Вічна пам’ять «Воїнам Світла». Слава Героям України!», - йдеться у дописі.

Виставка діятиме до 25 лютого. Усіх охочих запрошують відвідати музей.