Любительське об'єднання «Ренесанс» кличе діток на нові майстер-класи

17 Лютого 2018, 14:20
3475

«Ренесанс» кличе на нові майстер-класи.

Любительське об'єднання «Ренесанс», після невеликої перерви, знову скликає діток до участі в народознавчих майстер-класах, які проходять кожного четверга о 15 :00 годині в РД «Просвіта», під керівництвом методиста з народної творчості Марії Поліщук.

Останні заняття в «Ренесансі» були надзвичайно цікавими та пізнавальними. Зокрема під час майстер-класу «Терапія за Ебру», діти малювали картини фарбами на молоці та переносили їх на папір. Ці «танцюючі малюнки» викликали море яскравих позивних емоцій в учасників та сприяли справжньому вибуху творчої фантазії.

«Яворівська іграшка» теж принесла масу естетичної насолоди від розпису дерев'яних коників та знайомства з цим видом народного мистецтва.

«Диво вибійкове», вже одна назва викликає інтерес, то ж можете уявити, наскільки цікаво було учасникам любительського об'єднання виготовляли рушнички, за допомогою техніки вибійки фарбами через трафарет. Ручна вибійка - маловідомий вид українського народного мистецтва і зробити такий рушничок виявилося досить не просто, але пізнавально та весело.

Не забуваймо, що мистецтво слід розглядати як засіб творення особистості. Формуючи сьогодні естетичний смак у дітей, завтра матимемо виховану й інтелігентну молодь. Тож долучайтеся до любительського об’єднання «Ренесанс» і робімо цей світ яскравішим та кращим.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024