Найсолодшу валентинку виготовили в Козині

16 Лютого 2018, 09:30
4176

Козинські майстри виготовили солодку валентинку.

В очікуванні Дня закоханих, кожен мріє отримати особливий подарунок:  щоб був він гарний та приємний,  корисний,  ще краще смачний, а якщо виготовлений власними руками, того хто дарує, то це взагалі ідеально.

Нічого неможливого не буває, що й довела молодь села Козин, зібравшись 14 лютого в місцевому клубі, щоб виготовити з квітів та цукерок валентинку  своєї мрії.


До справи підійшли з азартом та ентузіазмом. Хлопці вирізали з пінопласту велике серце й  оздобили  його, створюючи ідеальну основу, виготовили палички для закріплення декору,  а тим часом, дівчата вправно вирізали з гофрованого паперу пелюстки, формували квіточки зі смачними цукерками всередині. 


Далі молоді люди гуртом прикрасили валентинку солодкими трояндами. Все проходило в дружній, творчій атмосфері, було затишно та тепло. Тож  розходитися ніхто не поспішав, вечір продовжили спільним переглядом фільму «Інфоголік».


Завідуюча клубом Олена Карпук, власне організаторка цього заходу, частуючи своїх гостей кавою «Латте» та цукерками, зазначає: «Звичайно кіно можна переглянути і вдома, але гуртом  дивитись, коментувати, жартувати набагато цікавіше».


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024