Винесли вирок чоловікові, який вкрав велосипед біля магазину в Переспі

24 Січня 2023, 14:28
Велосипед Safari 1763
Велосипед Safari

Рожищенський районний суд розглянув кримінальне провадження про обвинувачення чоловіка, який вчинив крадіжку у селі Переспа Рожищенської громади.

Про це йдеться у вироку суду від 20 січня, передає Район.Рожище.

Уродженець селища Голоби 6 листопада близько 14:00 поблизу магазину «Крамниця» у селі Переспа викрав велосипед марки Safari, спричинивши потерпілій майнової шкоди на загальну суму 1100 гривень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав. Розповів, що викрав велосипед, щоб доїхати додому, оскільки після перенесеного інсульту має проблеми з ногами. Додав, що домовився з сусідом, щоб зранку завезти велосипед назад у Переспу. У вчиненому щиро розкаявся, попросив вибачення у потерпілої, просив суворо не карати

Потерпіла у суді зазначила, що шо велосипед їй повернули без видимих ушкоджень, претензій до обвинуваченого не має, тож просила суворо його не карати.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на п'ять років. Одночасно чоловіка звільнили від відбування основного покарання з випробуванням, якщо він протягом річного іспитового терміну не вчинить нового кримінального правопорушення.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром