В останню дорогу провели захисника із Крижівки Олександра Євстурова

16 Січня 2023, 11:10
Олександр Євстуров 2400
Олександр Євстуров

Рожищенська громада попрощалася з 24-річним захисником Олександром Євстуровим.

В останню дорогу чоловіка провели у неділю, 15 січня. Про це повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Жителі громади навколішки зустрічали траурний кортеж з тілом загиблого Олександра Євстурова з Крижівки.

Біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України священники відслужили громадську панахиду, аби віддати останню шану Героєві, який загинув у бою, захищаючи Україну. 

Звертаючись до присутніх, Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук наголосив, що смерть молодого захисника Олександра Євстурова від рук окупантів – це біль і смуток не лише родини, це втрата для всієї громади, бо гинуть найкращі, найсміливіші, які мали б жити, створювати сім'ї, розвивати та розбудовувати Україну.

Після громадської панахиди траурна процесія вирушила у Крижівку, де загиблий захисник України востаннє переночував у рідній домівці.

15 січня 24-річного Олександра Євстурова провадили в його останню земну дорогу. Попрощатися з захисником України прийшли рідні, друзі, однокласники, односельці, представники влади.

Усі не приховували смутку і відгукувалися про Олександра Євстурова, як про добру, товариську людину, відповідального та щирого українця. Напевно, саме ця відповідальність і спонукала хлопця взяти до рук зброю і стати на захист своєї родини та рідної України. Бо війна застала Олександра за кордоном, на заробітках. Та він не ховався – повернувся і став до лав ЗСУ.

«У невимовному горі батьки загиблого, Війна забрала у них наймолодшого з трьох синів. І ніякі слова співчуття не можуть зменшити їхнього душевного болю. Цей біль – назавжди. Як і назавжди у наших серцях ненависть до тих, хто перетворив нині життя українців на пекло, хто нещадно нищить Україну, хто забирає життя тисяч таких сміливих та незламних патріотів, як Олександр Євстуров», – йдеться у повідомленні.

У телефонних розмовах він обіцяв, що скоро прийде у відпустку і вони зустрінуться. На жаль, так не сталося

Нагадаємо, Олександр Євстуров загинув 10 січня під час ворожого обстрілу на Донеччині.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39