Громади Рожищенщини впроваджуватимуть нові спільні проєкти

27 Грудня 2022, 12:20
Голови громад Рожищенщини 2002
Голови громад Рожищенщини

Співробітництво Рожищенської, Доросинівської та Копачівської територіальних громад продовжується у формі реалізації спільних проєктів в рамках співпраці з USAID «ГОВЕРЛА».

26 грудня очільники громад підписали договори про співробітництво щодо впровадження в життя чотирьох проєктів. Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

На основі спільних інтересів та цілей з метою покращення надання послуг у сфері позашкільної та інклюзивної освіти, фізичної культури та спорту, мистецького розвитку підростаючого покоління реалізовуватимуть такі проєкти: 

  • «Спорт об’єднує», 
  • «Ресурсна кімната – важливий компонент сучасної інклюзивної освіти», 
  • «Фестиваль музики на території трьох громад», 
  • «Tvorchik_studio».

Вони працюватимуть на базах Рожищенської дитячо-юнацької спортивної школи, Інклюзивно-ресурсного центру Рожищенської міської ради, Рожищенського будинку дитячої творчості та Рожищенської музичної школи.

Під час підписання Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук зазначив, що співробітництво громад приносить хороші результати, дає можливість не тільки покращити надання послуг населенню, а й розширити спектр їх отримувачів.

«Хочу подякувати головам Доросинівської та Копачівської територіальних громад за підтримку запропонованої ініціативи, яка здебільшого спрямована на розвиток підростаючого покоління, та нашому партнеру, Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», за наданий менторський супровід у розробці проєктів. Вірю, що співпраця буде плідною і нам спільно вдасться реалізувати усі запропоновані проєкти», – зауважив міський голова.

Нагадаємо, на початку листопада голови громад Рожищенщини підписали договір про співробітництво.

Коментарі
27 Грудня 2022, 12:33
Голові ОТГ Поліщуку треба зробити щеплення від фото . Поліщук заразив фотографуванням ще 2 ледарів ОТГ Касянчука і Совтиса
27 Грудня 2022, 19:24
Представники однієї партії будуть мародерити бюджетні кошти під видимістю роботи
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024