Рожищенська громада в рамках проєкту USAID отримала екскаватор-навантажувач

23 Грудня 2022, 16:12
Міський голова оцінює нову техніку 1291
Міський голова оцінює нову техніку

Сучасна техніка британської компанії JCB стала черговим етапом допомоги від міжнародного партнера в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА», спрямованого на підтримку самоврядних громад, підвищення їх ефективності у наданні якісних послуг населенню.

Екскаватор-навантажувач коштує понад два мільйони гривень. Про це 23 грудня повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Машина призначена виконувати навантажувально-розвантажувальні роботи, екскавацію, ландшафтні та землерийні роботи. Знімне навісне обладнання робить екскаватор навантажувач JCB 3CX ще більш універсальним, розширюючи сфери його використання. Тож за допомогою екскаватора JCB можна не тільки вирити траншею, навантажити сипучі матеріали, а й, наприклад, почистити сніг.

Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук та спеціалістка з проєктної діяльності міської ради Марія Печко передали ключі та документи на нову техніку керівнику комунального підприємства «Дільниця благоустрою» Юрію Міщуку.

«Останні дні у громаді гостро постало питання чищення доріг. З тим технічним ресурсом, який мали в розпорядженні, комунальники просто не встигали виконувати наявні об'єми робіт. Техніки катастрофічно не вистачало. Аби розширити послуги комунального підприємства на всю громаду, ми планували цьогоріч поповнити технічний парк, але війна внесла у наші плани свої корективи. І тут такий приємний подарунок від нашого міжнародного партнера.

Тож я щиро вдячний проєкту USAID «Говерла» за співпрацю та дієву підтримку Рожищенської громади, за розуміння наших проблем, за сприяння у їх вирішенні у цей складний для нас час. Сьогодні така допомога особливо важлива.

Живемо надією, що у найближчому майбутньому ця техніка буде залучатися до благоустрою території вже у мирний час, сприятиме розбудові нашої громади», – наголосив Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

Керівник Дільниці благоустрою Юрій Міщук переконаний, що підкріплення технічного парку підприємства такою сучасною технікою допоможе оперативно вирішувати проблемні питання та забезпечувати важливі потреби громади.

«До цього часу ми працювали на техніці, яка експлуатується понад три десятки літ. І ця зношеність постійно давала про себе знати. Не сподівався, що матимемо такий сучасний агрегат», – не приховує захоплення отриманою технікою Юрій Міщук.

Гідно оцінили роботу спеціалістки з проєктної діяльності міської ради Марії Печко щодо налагодження результативної співпраці з міжнародними партнерами й обранці Рожищенської громади, які мали змогу оглянути нову техніку, адже доставили її в громаду саме в день проведення сесії.

Коментарі
23 Грудня 2022, 16:47
Як вже задовбав це чудо- мер Поліщук своїм самолюбованням і своїми фото ! Вже і в екскаваторів себе сфотографував! Хай вилізе на ялинку Поліщук ,біля міської ради і там себе сфотографу,а краще всього ,хай іде в ліс працювати лісиком ,звідки прийшов дурити людей!
23 Грудня 2022, 16:53
2 алкоголіки-керівники Поліщук і Міщук занедбали місто Рожище,але отримують дуже великі зарплати і не думають за своїх підлеглих,а тільки думають де б випити на халяву .
23 Грудня 2022, 22:40
Дивіться як Бубочка піариться, як не на б/у мусорвозі то на трахторі
24 Грудня 2022, 08:38
Мирон, Андрон, Ковальчук, Куденчук! Вельми НеШановні депутати-колаборанти! Може хватить херньою займатися? Зі всіма вже пересварилися, постійно якісь інтриги та необгрунтовані звинувачення! Шантаж на сесійних засіданнях та лобіювання вирішення особистих інтересів! У вас що, колективний клімакс наступив? Мирону - то ще й зарано. Раджу похмелитися і проспатися!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024