Рожищенська громада отримала десять великих утеплених наметів

21 Грудня 2022, 11:14
У наметі 867
У наметі

У рамках партнерства з міжнародним проєктом USAID «Говерла» Рожищенська громада отримала десять великих утеплених наметів, які використовуватимуть у разі настання надзвичайних ситуацій.

Про це 21 грудня повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Один з наметів завдяки співпраці міської ради та місцевої служби з надзвичайних ситуацій вдалося обладнати під Пункт незламності або мобільний пункт обігріву за усіма стандартними вимогами на території старостату у Дубищі.

У спеціальній палатці з утепленням є світло, тепло, гарячий чай, інтернет, харчі, дитячі іграшки, тобто все, що допоможе у разі аварійної ситуації знайти комфорт і затишок.

«Ми щиро вдячні проєкту USAID «Говерла» за постійну підтримку у подоланні викликів воєнного часу, за надані десять палаток, які у разі необхідності стануть Пунктами незламності й будуть у найкоротші терміни розгорнуті на території громади. Проєкт USAID «Говерла» – це надійний партнер, співпраця з яким додає впевненості у тому, що ми здолаємо усі проблеми, які ставить перед нами війна», – наголосив Рожищенський міський голова Вячеслав Поліщук.

Коментарі
21 Грудня 2022, 13:08
Ледар -мер Поліщук,як і до війни продовжує займатись саморекламою і виставляти свої фото ,де тільки встигне ! Ганьба Поліщуку,який за більше ніж 10 років при владі нічого не зробив для простих людей громади,а займається тільки власним збагаченням!
21 Грудня 2022, 14:55
Лісника Поліщука привів до посади колишній голова партії Батьківщина''стоматолог Ковальчук Віталій Володимирович,який теж займався і далі займається тільки власним бізнесом стоматолога і ніколи як депутат і стоматолог не дбав за простих людей! !!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024