Команда Рожищенської громади – серед переможців фестивалю «На крилах віри»

29 Листопада 2022, 10:11
Спортсмени з Рожищенської громади показали гарні результати 912
Спортсмени з Рожищенської громади показали гарні результати

У Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні у Луцьку відбувся VII фізкультурно-оздоровчий фестиваль «На крилах віри» серед осіб з інвалідністю, у якому взяла участь команда Рожищенської громади.

Захід провели 26 листопада. Про це повідомили на сайті Рожищенської міськради.

Мета традиційних змагань – популяризація фізичної культури і спорту серед осіб з інвалідністю, пропаганда здорового способу життя, а також підтримка духу ефективного суперництва та визначення найспортивніших громад.

У цьогорічних змаганнях брали участь спортсмени з Ковеля та Луцька, Горохівської, Ківерцівської, Любешівської, Любомльської, Маневицької, Ратнівської, Рожищенської, Сереховичівської, Турійської, Цуманської територіальних громад та Луцького геріатричного пансіонату.

Змагалися учасники з таких видів програми: боча, дартс, кеглі та корнхол.

Команду Рожищенської громади представляли Сергій Суслик, Олег Бойко, Ірина Завгородня та Василь Волянський.

Спортивний азарт, віра у власні сили та непереборне бажання до перемоги принесли рожищенським спортсменам омріяні результати. Зокрема, Сергій Суслик став переможцем у змаганнях з дартсу, вправне збивання кеглів принесло срібну нагороду Олегу Бойку, бронзу у двох дисциплінах – боча та кеглі – виборола Ірина Завгородня.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024