За дев'ять місяців війни рожищенські волонтери купили для ЗСУ 14 авто

25 Листопада 2022, 15:29
Співочий дитячий батальйон «Бандерівці» та Юрко Журавель 1144
Співочий дитячий батальйон «Бандерівці» та Юрко Журавель

У громадській організації «Самооборона» міста Рожище підбили підсумки своєї діяльності за дев'ять місяців повномасштабної війни.

Відповідне повідомлення опублікували на сторінці організації 24 листопада.

Зокрема волонтери:

  • Зібрали спільними зусиллями близько 1 522 000 гривень та купили на них 14 різних автомобілів для ЗСУ. Зокрема: одне авто придбали для Харківської тероборони, два авто – для Охтирської бригади та Охтирського полку, по одній автівці – для розвідників 110 ОМБ та хлопців з 24 бригади, один бус – для Другого стрілецького батальйону, ще одне авто та бус відправили для хлопців з 36 бригади, і звісно, ж автівки для захисників з рідної 14-ки. На одну з яких, гроші вдалося зібрати у рекордні вісім днів.
  • Закупили медикаменти, турнікети, пошили підсумки та зібрали понад 1000 медичних аптечок для захисників на різних напрямках.
  • Завдяки маленьким «Бандерівцям» купили та передали три антидронові рушниці, загальною вартістю близько 600 тисяч гривень. 
  • А ще купували ліки, одяг, різну амуніцію, генератори, рації, спальники. Виготовляли окопні свічки, сигарети. Збирали та передавали тонни продуктів та товарів першої необхідності, патріотичні листівки від дітей.

Волонтери дякують усім, хто долучився та продовжує долучитися до допомоги захисникам.

«Все це зробили Ви, друзі! Всі ви, які пекли, варили, співали, малювали, шили, складали, відвозили, шукали, приносили гроші, робили перекази з-за кордону, зносили продукти, і робили репости. Без вас, не було б усіх цих досягнень та і тексту цього б не було. Щиро дякуємо вам, і пишаємося кожним!» – йдеться у повідомленні.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024