Копачівська ОТГ: працюватимуть два фахівці із соціальної роботи

31 Січня 2018, 17:28
6102

Із сім'ями, які опинилися у складних життєвих обставинах і які мешкають на території Копачівської ОТГ, працюватимуть соціальні працівники.

Послуги із соціальної підтримки стосуються майже кожної родини з моменту створення та супроводжують її впродовж життя. Особливо такі послуги актуальні для сімей та осіб, які потрапили у складні життєві обставини.

Завдання об’єднаної територіально громади – дійти до кожної людини, не залишити її без уваги, своєчасно допомогти, – ідеться на сторінці ОТГ у Facebook.

З метою недопущення втрати функції соціальної роботи із сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах, на території об’єднаної територіальної громади директором Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олегом Шварцкопом укладено договір про співпрацю з головою Копачівської ОТГ Олександром Совтисом, згідно з якою сільська рада делегує кошти на оплату праці двох фахівців із соціальної роботи, які будуть здійснювати відповідну її з різними категоріями населення, згідно із встановленими зонами соціального обслуговування об’єднаної територіальної громади. Фактично, ця модель є прикладом проведення соціального замовлення соціальних послуг.

Коментарі
31 Січня 2018, 20:32
Ти Їх береш для того щоб вони в Польщу їздили і тобі відкати возили. Бо соцпрацівник ЛОЙКО О. човникує в Польщу, а ЇЇ підопічні потрохи помирають.
31 Січня 2018, 20:48
це питання до поліції
31 Січня 2018, 21:11
Для чого створюють ці ОТГ, де не поглянь тільки делегують кошти на виконання робіт, то в центри зайнятості то в інші сфери. Цікаво буде коли справа дійде до обєднання районів, от доведеться людям за 400 кілометрів в райцентр поїхати от тоді можна буде побачити перемоги істинні від "децентралізаці".
31 Січня 2018, 21:24
злякалася брати участь у конкурсі, бо добре знає що завалить, от і залишає ОТГ. То тільки в Копачівській школі можна похалявити.
31 Січня 2018, 21:47
Навіщо собі таке ім'я брати що і тимчасово? Якось аж моторошно стало читати
01 Лютого 2018, 17:11
От цікаво буде подивитись, як справами культури буде правити ветеринар. І навіщо в ОТГ наприклад соцпрацівники, в обовязки яких входить нібито варити якісь вітамінні чаї і запрошувати на той чай пенсіонерів, ніби то вони самі вдома не можуть того зробити. Все доходить до абсурду. Було "добре" а стало "ще краще".
01 Лютого 2018, 20:06
Для чого було отг якщо все остається як і було.головне рожищенські остаються з роботами а селюки всі на...й
01 Лютого 2018, 21:50
шановний горе-коментатор, десь чули дзвін, але не поінформовані звідки ж він. Критикувати, вести конструктивний діалог, з метою покращення сфери соцзахисту і надання соцпослуг - це добра справа, але... Для початку поцікавтесь які служби соціального захисту району, якими категоріями населення займаються. Хто неповнолітніми, хто сім'ями, що опинились в складних життєвих обставинах, а хто літніми людьми. і до речі, ми йдемо у напрямку Європи, а у там років 20уже літні люди відвідують клуби за інтересами, навчаються, спілкуються за чашкою вітамінного чаю - це послуга фітотерапія. І ще “відкрию вам Америку“ ця послуга і багато інших , як ви висловились “абсурдних”є одним із заходів державного стандарту соціальної послуги адаптації, затвердженого Міністерством соціальної політики та Постановою КМУ. саме ті пенсіонери, які п'ють вітамінний чай, влітку вибороли, на рахунок району, 11призових місць на Міжнародній спартакіаді серед іноземних команд пенсіонерів.Будьте розумними, мудрими, цікавтесь життям району і любіть свій район, бо ви у ньому живете
01 Лютого 2018, 23:30
що хтось візьметься за культуру, а особливо за бібліотеку сільську! Не можна, щоб пропав такий заклад!
02 Лютого 2018, 14:54
Добре що бібіліотеки відійдуть в ОТГ. Добре тим , що закінчать возити в районку взятки.
02 Лютого 2018, 19:00
За книжки? чи премії?
02 Лютого 2018, 21:16
Взяток не возили, премій не мали,, хоч займали призові місця на обласних конкурсах. А хто хоче завезти взятку і отримати премію, то в бібліотеку не йдіть працювати. Будете розчаровані<br/>.
03 Лютого 2018, 14:59
той немали, а працювали то працювали..........
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024