Рожище: презентуватимуть «Аграрні розписки в Україні»

30 Січня 2018, 16:00
3693

У Волинській області розпочинає роботу Проект «Аграрні розписки в Україні», який впроваджується Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) у партнерстві зі Швейцарською Конфедерацією.

31 січня 2018 року об 11.00 в Рожищенській районній державній адміністрації (зал засідань) відбудеться презентація Проекту «Аграрні розписки в Україні», – повідомляють у відділі агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Запрошують  малих та середніх агровиробників, бджолярів, власників ОСГ, голів селищної, сільських рад району до участі у даному заході.

Надаватимуться індивідуальні консультації сільгоспвиробникам та інші консультативні роботи.

Довідка: запровадження аграрних розписок має на меті покращити і спростити доступ до фінансування малих та середніх агровиробників.

Аграрна розписка – це інструмент фінансування, за допомогою якого агровиробник має можливість отримати кредитування, як товарне так і фінансове, під заставу майбутнього урожаю. В залежності від умов розрахунку за цим кредитуванням розписки можуть бути  фінансові та товарні. За фінансовою розрахунок відбувається грошима, за товарними – частиною зібраного урожаю.  Аграрні розписки в Україні впроваджуються з 2015 року за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Міністерства юстиції України.

Коментарі
31 Січня 2018, 08:54
Жити по-новому!Записуйтесь на вексель.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024