Оштрафували чоловіка, який спричинив аварію в Рожищі поблизу заправки

26 Жовтня 2022, 12:48
Аварія 1144
Аварія

Суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула адміністративні матеріали, що надійшли з Відділу поліцейської діяльності №1 (місто Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності менеджера ТзОВ «Вітолюкс Дистрибуція», який вчинив аварію у Рожищі.

Про це йдеться у постанові суду від 24 жовтня, передає Район.Рожище.

Водій 8 жовтня о 7:20 в місті Рожище, по вулиці Чайковського, 22, керував автомобілем Volkswagen Passat та, повертаючи на заправку, не надав переваги автомобілю BMW, який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок зіткнення автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав повністю та розкаявся у вчиненому.

Просив не позбавляти його права керування транспортними засобами, оскільки працює на посаді торговельного представника, тож характер його роботи пов'язаний з постійними поїздками. Тому позбавлення його права керування транспортними засобами фактично позбавить його єдиного джерела доходів і він не зможе утримувати себе та свою родину.

Суддя постановив визнати водія винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу, та накласти на нього штраф у розмірі 850 гривень.

Також з чоловіка стягнули в дохід держави 496 гривень судового збору.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024