Перейменування вулиць Рожищенської громади: пропозиції нових назв

06 Жовтня 2022, 10:37
Вулиця Степана Бандери 2606
Вулиця Степана Бандери

У Рожищенській міськраді відзвітували про результати громадського обговорення перейменування вулиць населених пунктів Рожищенської територіальної громади.

Звіт на сайті громади опублікували 5 жовтня.

Перейменувати мають вулиці та провулки міста Рожище та сіл Валер'янівка, Забара, Крижівка, Луків, Мильськ, Михайлин, Навіз, Переспа, Сокіл, Топільне, Трилісці

З 27 липня по 29 вересня включно приймали зауваження та пропозиції громадян з питання перейменування вулиць та провулків у Рожищенській територіальній громаді. Однак, як стверджують у міськраді, протягом цього періоду пропозицій чи зауважень від учасників громадського обговорення не надходило.

Постійна комісія з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики Рожищенської міської ради надала такі рекомендації щодо нових назв вулиць.

Коментарі
06 Жовтня 2022, 08:02
Вереснева, Травнева, Березнева. Майже у кожному селі є загиблий захисник. То не можна їх вшанувати і назвати на їх честь вулиці? Ще й брешуть, що не надходило пропозицій. Ну як так можна?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024