У російських пропагандистів «підгорає» через благодійність з Рожища

16 Вересня 2022, 10:45
Росія 1580
Росія

У рожищенському сегменті YouTube намагаються поширювати російські наративи про українську армію, Європу й НАТО.

Брехню і вигадки ввечері 15 вересня написав користувач Саша Горохов у коментарі під відео, де захисники з 14 бригади дякують благодійникам з Рожища.

Коментар переповнений банальною російською пропагандою, яку з року в рік повторюють у російських, так званих, ЗМІ.

Бот-пропагандист згадав про «минские договорённости о ненападении», але чомусь забув про повномасштабний напад Росії на Україну, що стався 24 лютого.

Також користувач поширює заїжджену й аж смішну брехню про «базы нато», жодної з яких немає на території України.

«Бессмысленное сопротивление только умножает бессмысленные смерти» – саме так російський пропагандист називає гідну відсіч української армії. Схоже, успіхи ЗСУ не дають спокою росіянам, вони підключають все нових і нових ботів, аби посіяти страх і сумніви серед українців. 

«Русофобские майданы, отказ от таможенного союза, воровство газа. Ограничение рус.языка, обстрелы ЛДНР, сотрудничество с НАТО, его незаконное расширение. Пропаганда нац превосходства» – нічого нового російська пропаганда вигадати не здатна, тому й далі повторює брехню про Україну.

І звісно залякує українців: «подлая продажная Укр.государственност­ь - как агент западной военщины и пρавסρадикалסв, будет ликвидирована».

І на останок найсмішніше – «Тогда наступит мир в Восточной Европе». От як би росіяни не проклинали Європу, а самі так хочуть бути її частиною. Росія – не Європа, це – Азія.

Нагадаємо, захисники з 14 бригади подякували за передачі від парафіян рожищенського храму.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39