У Рожищі волонтери відремонтували приміщення для молоді

15 Вересня 2022, 13:35
Волонтери ремонтують приміщення 930
Волонтери ремонтують приміщення

Волонтери руху «Будуймо Україну Разом» спільно з молоддю з Рожищенської громади провели косметичний ремонт двох кімнат у приміщенні Центру соціальних служб на вулиці Грушевського, 12.

Там незабаром розміститься молодіжний простір «CityLife» та студія особистісного розвитку «Безпечний простір» (кімната психо-соціальної підтримки для дітей учасників війни та ВПО). Про це повідомили на сайті Рожищенської громади.

Будівельні матеріали для проведення ремонту були надані по програмі «Мріємо та діємо» проєкту «Молодь, як провідник національної ідентичності», партнером якого Рожищенська міська рада стала у лютому цього року.

Окрім часу відведеного на ремонтні роботи, молодь мала змогу взяли участь у крутих тренінгах від Sevenhora 7 та «БУР talks», провести чудові вечори з руханками, обмінятись досвідом, познайомилися з крутими волонтерами, завести нових друзів та з користю провести час.

Довідково: «БУР табір» – волонтерський будівничий табір, який працює в невеликих містах чи селах України та залучає молодь з усієї країни до волонтерства: допомагає створювати чи облаштувати молодіжні простори для місцевої молоді, допомагає сім’ям у потребі відремонтувати помешкання, знайомиться з місцевістю та формує нові соціальні зв’язки.

Коментарі
15 Вересня 2022, 13:01
Треба гнати з роботи сраною мітлою керівника Центрут Соц.послуг О.Швврцкоаа,який думає тільки за себе,свій карман і БАГАТО РОКІВ займається САМОРЕКЛАМОЮ і думає тільки про себе !!
15 Вересня 2022, 13:03
Шварцкоп думає тільки про свій карман і БАГАТО РОКІВ займається САМОРЕКЛАМОЮ!!
15 Вересня 2022, 13:09
Директор Центру соц.послуг Олег ШВАРЦКОП завжди був сраколизом будь якої влади і дійсно наживався на молоді ,постійно маючи гроші від грантів !
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024