Рожищенський район: рятувальники поінформували рибалок про небезпеку перебування на льоду

23 Січня 2018, 16:20
5628

Уже не раз говорилося про небезпеку перебування на льоду, однак любителі ковзанів і зимової риболовлі щоразу нехтують попередженнями та правилами безпеки. Як результат, у багатьох випадках це закінчується трагічно.

Кожен рибак впевнений, що має великий досвід зимової риболовлі і, звісно, як йому здається, відчуває межу ризику, яку ніколи не переступить. 

23 січня з метою збереження життя рожищенців під час небезпечного захоплення – зимової рибалки, а також дотримання чинного законодавства під час риболовлі, рятувальники разом із представниками Управління державного агентства  рибного господарства у Волинській області  провели спільні рейди на водоймах Рожищенського району, - повідомляє прес-служба рятувальників.


Рибалкам, які вудили рибу, учасники профілактичних рейдів розповіли про небезпеку, що таїть у собі замерзле плесо. Навели приклади рятування на льоду, а також ті, що закінчилися трагедіями і нагадали правила поведінки на льоду.

Досвідчені, за їх словами, ще й із багаторічним досвідом рибаки, запевнили рятувальників, що знають як порятуватися у випадку провалу під лід, адже завжди із собою беруть мотузку, мають при собі палицю і в разі крайньої потреби допоможуть одне одному не загинути у крижаній водоймі.

1

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024