«Волиньгаз Збут» пропонує зручні способи оплати за електроенергію

29 Серпня 2022, 18:00
«Волиньгаз Збут» пропонує зручні способи оплати за електроенергію Реклама 332
«Волиньгаз Збут» пропонує зручні способи оплати за електроенергію

ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, пропонує бізнес-клієнтам три способи оплати за електричну енергію: передоплата, післяплата, подекадна оплата.

Про це інформує пресслужба компанії.

Передоплата

Це найвигідніший спосіб оплати. Споживачі, які обрали цей варіант, заявляють постачальнику який обсяг ресурсу на місяць їм потрібний. Фактичні обсяги споживання, звісно, можуть відрізнятися, тому в наступному місяці відбувається коригування.

Оплата рахунку здійснюється до 28 числа попереднього місяця.

Головною перевагою передоплати є економія на вартості спожитої електроенергії. Постачальник пропонує нижчу ціну клієнтам, які допомагають йому отримати грошовий ресурс для закупівлі електроенергії на гуртових ринках і гарантовано забезпечити необхідні обсяги електроенергії.

Післяплата

Якщо ви обираєте післяплату, то в цьому разі оператор системи розподілу передає постачальнику реєстр фактично спожитих обсягів по клієнтах. На ці обсяги постачальник робить нарахування згідно з ціною електроенергії. Споживач розраховується за фактично спожитий обсяг. Відповідно коригування робити не потрібно.

Оплатити рахунок необхідно до 10 числа наступного місяця.

Подекадна оплата

Нарахування відбувається як при передоплаті, але споживач оплачує рахунок трьома рівними частинами – 5, 15 та 25 числа місяця споживання.

Варіант подекадної оплати менш розповсюджений. Однак деяким компаніям зручно платити за спожиті кіловати частинами. Все залежить від специфіки бізнесу та регулярності надходжень.

ТОВ «Волиньгаз Збут» продовжує забезпечувати бізнес природним газом та електричною енергією.

Компанія вдячна клієнтам, які попри цей складний час, дотримуються договірних зобов’язань і сплачують за енергоресурси вчасно.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024